ВИДЕО НА ДЕНОТ: После тунелот, се играше чочек и на новиот мост во Штип!

Градоначалникот на Штип на својот фејсбук профил напиша дека утре ќе биде пуштен во употреба новиот челичен мост на реката Брегалница. Мостот е прв од ваков тип во државата па тој истакна дека  Штип испишува нова исотрија.
На социјалната мрежа Твитер беше објавена видео-снимка од некоја најверојатно интерна забава направена на тој мост. Видеото потсетува на чочекот во новиот тунел на автопатот Смоквица-Демир Капија кој беше изведен во истиот.
Во продолжение видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter