ВИДЕО: Млади лица со автомобил лудуваат околу фонтаната на плоштадот во Скопје за време на полицискиот час

Сакајки да привлечат внимание група млади лица со автомобил стигнале до плоштадот во Скопје и околу фонтаната “дрифтале” и лудувале.

Вифеото го поставиле на социјалната мрежа “ТикТок”, при што истото ворално се прошири.

Во продолжение погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter