[ВИДЕО] – Лозановски, кратко и јасно: „Тоа е Македонија, а не со додатокот што го кажа предмалку“ – им ја затвори устата

Влатко Лозановски кој на синоќешните регионални награди доби награда за најдобра поп фолк песна за нумерата „Мајко“.

Откако водителот го најави дека доаѓа од Северна Македонија тој го поправи со зборовите „Тоа е Македонија а не со додатокот“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter