ВИДЕО: Еве како се спрема за работа медицинскиот персонал во Италија

На социјалните мрежи се појави видео како се подготвува со заштитна опрема медицинскиот персонал во болниците во Италија, кои се грижат за пациантите заразани со корона вирус.
Под видеото стои:ИТАЛИЈАНСКИ ХЕРОИ
Во продолжение видеото кое морате да го погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter