ВИДЕО: Девојка лиже седло на WC шоља во авион, поради таканаречениот „коронавирус предизвик“

Интернетот го потресе одвратно, вознемирувачко видео, откако 22 годишна девојка од Америка сподели видео клип од себе, како лижеше WC шоља во тоалет во авион. Видеото и поставено на апликацијата TikTok, и предизвика бура од негативни коментари коментари, какви што заслужува.
Видеото е поставено како резултата на социјалниот предизвик кој вирално се шири на интернет поврзан со коронавирусот.
Видеото можете да го видите ТУКА, кое предизвика бес на илјадници, кои рекоа дека девојката бара само внимание.

Извор dailymail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter