ВИДЕО: Богатите деца од Балканот трошат илјадници евра без срам за една вечер во дискотека

Богатите деца од балканот, ги триошат парите на своите родители на многу лош начин. Покрај тоа што пијат алкохол, чија цена за шише достигнува и до пола просечна српска плата, тие ги истураат на подот, си го мијат лицето со алхохол, истураат алкохол врз нивните водоотпорни чаовници и што ли уште не.
Како доказ на се кажано погоре погледне ги следните видео кои кружат на социјалните мрежи:

https://www.instagram.com/p/B4bBa0vA4gK/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B8960BOpc3H/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9DPPfQJTbD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B895p-xpNF6/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter