Верижен судир на автопатот Велес – Скопје, сообраќајот во прекин

Од АМСМ информира дека на автопатот Велес-Скопје, кај местото викано Кула, се случила сообраќајна несреќа помеѓу повеќе возила и автопатот Велес – Скопје е целосно затворен за сообраќај.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter