Бројот на лица во самоизолација и лица кои го прекршија полицискиот час изнесува..

Во моментот бројот на граѓани кои се наоѓаат во самоизолација е зголемен и во овој момент изнесува 9.814.

А што се однесувс до почицискиот час, регистрирани се 81 случаи на прекршување на истиот, а одговорност веројатно ќе биде побарана и од родители на деца под 18 години, ако не се почитува забраната за движење од 21:00 до 12:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter