Бројот на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 се искачи на 136

Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (15), Дебар (4), Куманово (2) и Охрид (1).

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот, изнесува 136.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter