БОКИ 13 со 2.5кг фотографии, ќе докажува дека своите 1.208 парчиња брендирана облека ги купил пред “Рекет”

Боки 13 со два и пол килограми тешки фотографии во печатена форма кои ги има и во електронска форма ќе се обиде да докаже дека најголем дел од брендираните парчиња облека, кои ги има вкупно 1.208, како што истражителите му ги запленија по налог на Вилма Русковска, ги купил пред настанот за кој таа го гони во аферата „Рекет“. Во декември, 2019 година Бојан Јовановски посочи дека во конктекст на вистината за овој предмет, ќе сведочи за организаторите и помагачите, за кои ќе поднесе и кривични пријави, а главен акцент стави на вештачењето на камерата од домот на неговите родители, за, како што рече, таа снимка да може да покаже во чии раце завршила торбата „Луи Витон”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter