Боки 13 нуди 142 илјади евра за да се спаси од “Шутка”

Повторно беше побарано во судницата обвинетиот Бојан Јовановски да добие поблага мерка порани неговата здравствена ситуација. Се бара укинување на мерката притвор со домашен притвор, при што Бојан Јовановски и неговиот адвокат Сашо Дуковски како гаранција за тоа дека обвинетиот нема да избега од државата нудат имот во вредност од над 142.000 евра, во кои спаѓаат дуќан и стан.
Дали понудата ќе биде прифатена останува да одговорат од обвинителството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter