Боки 13: Ако сакате обесете ме!

По извршениот преглед лекар од брзата помош процени дека Боки 13 може да присуствува на денешното рочиште.

Судењето продолжува, а во судницата се презентираат доказите на Обвинителството.

Претходно Судијката Васка Николовска Масевска прочита известување од Клиниката за гастроентеропатологија дека стручниот колегиум на доктори утврдиле дека Јовановски нема рак на желудник, по што рече дека судењето ќе продолжи.

На ваквото известување Боки со повишен тон реагираше дека се врши тортура врз него и оти не бил прегледан од комисија доктори. Судијаката Николовска Масевска го предупреди дека ќе биде отстранет на што тој одговори:

-Ако сакате обесете ме!

рече Боки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter