Боки нападнат во „Шутка“!

На влегување со судницата Бојан Јовановски им кажа на новинарите дека во затворот „Шутка“ бил нападнат од затворските службеници.

Инаку, на денешбото рочиште за случајот „Рекет“ треба да се слушаат приватни разговори меѓу Боки и Зоран Милевски – Кичеец, но најверојатно судијката ќе ја исклучи јавноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter