Ампутирана е едната нога на Амди Бајрам, но по закрепнувањето се враќа во политиката

Во минатиов период Амди Бајрам бил подвргнат на оперативен зафат во кој му е ампутирана ендата нога и во моментов е во фаза на закрепнување.

„Имав ампутација на едната нога, ама ќе ставам протеза. Во политиката ммислам дека ќе се вратам. Сега ми тртеба малку време да закрепнам, но ќе се вратам. “ – кратко изјави за Скопје1.мк Амди Бајрам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter