Ако мајка ти е “крава” смееш да конзумираш млеко! – Истакнаа од „Anima Mundi“ – Здружение за заштита на животните

Со краток квиз на својата фејсбук страница, Здружението за заштита на животните – „Anima Mundi“, порачуваат кога, и само кога можете да конзумирате млеко и млечни производи!

Во продолжение сликата со која тие се обратија на своите фанови:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter